Om allt som rör och berör mig

Ja jag är inne i en liten stressad period nu. Nytt jobb (b¨rjar på måndag) och 6 veckor kvar till disputasen och ovanpå allt det ska vi flytta den 15 augusti, puh!!

Själva flytten tar den käre mannen hand om men nedpackningen måste jag vara med på och uppackningen när vi flyttat får vänta till efter disputasen. Flytten var ju inte direkt planlagd utan kom lite som en chock men vi prövar att lösa det så bra vi bara kan.

Så nog om det!!

Här kommer ett recept på en supergod chokladglass som jag gjorde idag, chokladälskare som jag är 🙂

Chokladglass

1 stor portion.

3 bananer i skivor, frysta i minst 6 timmar helst över natt.

6 stora teskedar med kakao

Ta fram bananskivorna ur frysen och låt de tina 5-10 min. Banka isär de lite och läggd e i matberedaren med kniven monterad. Kör så att bananskivorna smulas upp. Tillsatt kakon och kör igen till en mjukglass-liknande konsistens (det kan ta en liten stund).

Njut!!!

Posted by on augusti 1st, 2015 at 22:42